Skip to content

Day in your life fotoshoot Omdat de dagelijkse, kleine dingen, zo mooi zijn om vast te houden.

Wat nou als je ziek bent of misschien je geheugen verliest. Wat is het dan fijn dat je nog eens terug kunt kijken en herinneringen op kunt halen aan al die mooie momenten die in het dagelijks leven voorkomen. Stel dat je als kinderen weet dat een ouder komt te overlijden. Hoe fijn is het dan om een tastbare herinnering te hebben aan het dagelijks leven van je ouders. Stel dat je ziek bent en weer beter wordt. Dan kunnen foto’s helpen bij het verwerken van de periode die je hebt doorgemaakt. Wat nou als je dement wordt en geen namen meer weet bij de gezichten. Hoe mooi kan het dan zijn dat je het gevoel van dat kopje koffie met  je kinderen aan de keukentafel kunt oproepen omdat je dit op de foto’s terug kunt zien. 
 

Het is mijn missie om herinneringen te creëren die troost bieden en een glimlach op je gezicht toveren, zelfs in moeilijke tijden. Want juist in deze momenten zijn herinneringen kostbaar.

Daarom ben ik begonnen met het aanbod van een day in your life fotoshoot. Hierbij ga ik een ochtend of een middag meelopen in het dagelijks leven, zodat ik de kleine, maar betekenisvolle momenten kan vastleggen. Of het nu gaat om het wekelijkse kopje koffie met de buurvrouw, de dagelijkse krant lezen, de soep uit moeders soeppan of de blik tussen opa en oma. Het zijn deze kleine momenten die zo mooi zijn om vast te houden. 
 
Ben jij of ken jij iemand die te maken heeft met ziekte of ouderdom? Wil jij alledaagse momenten vastleggen en omzetten in waardevolle (tastbare) herinneringen? Dan is deze fotoshoot voor jou bedoeld. 
 
Op dit moment is mijn aanbod nog relatief nieuw en daarom heb ik een actie. Een fotoshoot, inclusief album van 20×20 cm, inclusief bestanden op een usb stick voor €250,-, excl. reiskosten (€0,40 per km, vanaf 10 km vanaf Koekange). 
Om deze fotoshoot te boeken klik hier. Ik zie je bericht graag tegemoet. 
 
 
M83A1737 kopie