Skip to content

Day in a life fotoshoot Omdat de dagelijkse, kleine dingen, zo mooi zijn om vast te houden.

Wat nou als je ziek bent of misschien je geheugen verliest. Wat is het dan fijn dat je nog eens terug kunt kijken en herinneringen op kunt halen aan al die mooie momenten die in het dagelijks leven voorkomen. Stel dat je als kinderen weet dat een ouder komt te overlijden. Hoe fijn is het dan om een tastbare herinnering te hebben aan het dagelijks leven van je ouders. Stel dat je ziek bent en weer beter wordt. Dan kunnen foto’s helpen bij het verwerken van de periode die je hebt doorgemaakt. Wat nou als je dement wordt en geen namen meer weet bij de gezichten. Hoe mooi kan het dan zijn dat je het gevoel van dat kopje koffie met  je kinderen aan de keukentafel kunt oproepen omdat je dit op de foto’s terug kunt zien. 
 

Werkwijze

Wanneer je kiest voor een day in a life fotoshoot hebben we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek. Je krijgt van mij alle informatie over de fotoshoot en je kunt al je vragen stellen. Samen bespreken we jouw wensen. Wat zijn voor jou belangrijke momenten in het dagelijks leven? Is dat het wekelijkse kopje koffie met de buurvrouw of juist het lezen van de dagelijkse krant? Dat zijn momenten die we kunnen afspreken om te gaan doen. De rest laten we aan het moment over.

M83A1737 kopie

Als ik bij jou kom voor de fotoshoot dan hebben we eerst alle tijd om even rustig wat te drinken. Daarna verdwijn ik naar de achtergrond. Je gaat ‘gewoon’ lekker doen wat je altijd doet en ik volg. Poseren is niet nodig. Het gaat juist om de onbewaakte ogenblikken en spontane momenten die voorbij komen. En geloof me, dat komt vanzelf. In reviews krijg ik op de achtergrond aanwezig ben en toch het moment weet vast te leggen. Ook al zijn we met een klein gezelschap, het voelt niet als een fotoshoot. We zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer waardoor jij die pure, spontane beelden krijgt.

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitwerken. Tevens maak ik een opzet voor het album. Samen duurt dat ongeveer 3 weken. Daarna neem ik contact op om de usb stick met foto’s af te leveren en de opzet voor het album te laten zien. Als je wilt kun je nog een wijziging aanbrengen in het album. Daarna zal het worden besteld. Het album wordt gedrukt en met de hand ingebonden bij mijn leverancier. Het duurt ongeveer drie weken voor het bij mij binnen is. Daarna komt het natuurlijk zo snel mogelijk naar jou toe.

Day in a life fotoshoot

  • Telefonisch kennismakingsgesprek
  • 3 uur fotografie
  • Jouw dag weergegeven in 60 foto’s
  • Usb – stick met luxe doosje
  • Album 20×20, 30 pagina’s incl. bijpassende bewaarhoes

Investering: €595,-

In de maand september krijg je €100,- korting en kun je deze fotoshoot dus boeken voor €495,-. (De afspraak wordt gemaakt in september, maar mag in een andere maand in 2024 plaats vinden).

 

5L4A1805-bewerkt